Spela tillsammans med SPELGUIDEN AB!

NÄSTAGÅNGARE ÅBY


Vagabond Bi v6 – Lopp 5 Å 3160:4 Carl Johan Jepson (V:75)
kl 16:20
femte-sjätte utv. Med 1150 kvar. Dålig rygg. På 500 kvar långt bak. Bra avslutning

Celsius Evo h6 – Lopp 7 Å 2160:6 Jorma Kontio (V:75)
kl 17:05
levererade en mycket vass avslutning som sånär resulterade i vinst

Bossy Alley v6 – Lopp 7 Å 2160:7 Örjan Kihlström (V:75)
kl 17:05
utv. ledaren efter 400 via tredjespår. Avlöst till andra utv. 1050 kvar. Satt kvar vid attack 500 kvar. Trött rygg in på upploppet. Invändigt 100 kvar. Bra avslutning och inte tom i mål

Edmund v5 – Lopp 9 Å 2640:15 Kai P Jussila (V:75)
kl 17:50
tredje inv. Andra utv. 350 kvar. På 300 kvar. Bra avslutning men åkte dit på linjen

Setauket v5 – Lopp 9 Å 2640:12 Magnus A Djuse (V:75)
kl 17:50
kan betydligt bättre än han visat på sistone. Den här gången fick femåringen en snäll resa och avslutade positivt. Förhoppningsvis är formen stigande och det kan vara läge att spela en peng i nästa start innan kollektivet fått upp ögonen

Bara Min s8 – Lopp 10 Å 2140:9 Robert Bergh (V:75)
kl 18:20
visade fortsatt toppform då hon avslutade 1 10 sista 600 från tredje utvändigt, men utan att lyckas plocka något på täten Var ute i öppen klass och blir väldigt spännande att följa om hon kommer ut mot enbart ston framöver

Claude Debussy v7 – Lopp 10 Å 2140:8 Ulf Ohlsson (V:75)
kl 18:20
backade. Fram i fjärde inv. Bakom kall och galopperande rygg i sista sväng. Galopperade själv 250 kvar med en hel del krafter sparade

Remarkable Feet h5 – Lopp 10 Å 2140:5 Jörgen Westholm (V:75)
kl 18:20
rygg ledaren. Fritt och ut 100 kvar. Bra avslutning

HÄNG MED PÅ EN ANDEL ELLER TVÅ! VI KÖR BÅDE V75 PÅ ÅBY & STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER!


Nu ligger raden synlig för det ena Trestjärniga på V75. TIPSAREN V75 från SPELGUIDEN AB som har levererat väggtidningar och skärmtips till ombud över hela Sverige sen 1990!

https://tillsammans.atg.se/lagsida/54413

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/RGQY-EZRE-54413/sOHFKVLe5255zDT1UoXC2A==

Här hittar ni andelarna till SVENSKA SPEL!

spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22442-direkten-hassleholm

INTERVJU MED PETRI PURO


Två segrar på tre försök över tre varv.
Obesegrad ihop med Örjan Kihlström.
Tjänat mest pengar i fältet.
Det finns många statistiska faktorer som talar för Burning Man i V75-1.
Men viktigast av allt är förstås hur hästen mår för dagen.
– Det är bra. Det finns ingen dålig känsla på något sätt att han skulle vara formmässigt sämre. Det är en stor och lite skör häst, det är därför han inte startat så jättemycket. Men som sagt, det känns inget konstigt i träningen, annat än att han är väldigt laddad, säger Petri Puro som valt att sätta upp Örjan Kihlström, som inte kört hästen sedan i somras.
– Ägaren har haft en häst i träning hos Örjan för länge, länge sedan. Det är hans favoritkusk, så jag försöker sätta upp Örjan när jag har chansen.
Är det något speciellt som kusken behöver tänka på?
– Hästen har blivit lite så att när man styr på honom så går det väldigt fort. Han tävlar med helstängt huvudlag så man behöver inte peppa upp honom för mycket, då kan han börja pulla.

Minus med stenhård bana
Att rapporterna talar om regn under lördagen är heller inget som verkar oroa tränaren. Värt att nämna är emellertid att Burning Man aldrig tävlat på det som officiellt klassas som ”något tung” eller ”tung” bana.
– Han går ganska tungt balanserad med vikt på pg-skorna, det har visat sig att han håller ihop bäst med den balansen. Jag tycker inte att underlaget har så stor betydelse. Om det skulle vara stenhård bana kan det vara lite, lite minus.
Det har talats om att hästen kommer att tävla utan checkrem den här gången, stämmer det?
– Han går med lång check, men tränas alltid utan. Jag körde några snabbare intervaller i veckan, vände upp för att testa lite och fick inte känslan att han skulle slå ihop. Vi får se vad det blir, det är nog inte helt avgörande. Han springer med lång käk och har inte så mycket stöd av den i loppen.
Hästen är stor favorit, har du några orosmoln inför loppet?
– Inte formmässigt, det ser jag inga. Sedan är det att man måste krångla ut sig från innerspåret. Men det känns att han är i form, säger Petri Puro.

Så här ser Rikard N Skoglund på sina V75-styrningar


– 15 Gizmo de Veluwe (V75-1) såg jag när han löpte dött lopp senast och det är en fin häst med bra lunk. Han såg väldigt effektiv och bränslesnål ut med stora steg och det gör att jag tror att han passar bra över tre varv. Skulle det lösa sig härifrån så kan vi säkert vara långt framme.
– 2 Catwalk Ima (V75-2) har jag dålig koll på, men jag har fått positiva rapporter från tränaren som låter uppåt inför det här och verkar inne på ett offensivt upplägg. Själv har jag inte hunnit läsa på loppet, men att stå start med en formstark häst ser intressant ut.
– 10 Bouncing Ball O.O. (V75-3) har jag dålig koll på.
– 1 Demex (V75-4) har jag kört flera gånger även om det var ett tag sedan. Han har sett stark och bra ut på sistone och verkar ha hittat formen igen. Det är några konkurrenter på tillägg som kanske är för bra, men jag tycker att han är första hästen på startvolten och kommer vi till ledningen så kör jag där.
– 1 Tiger Marke (V75-6) har jag inte heller hunnit kolla upp ännu.
– 10 Green Mamba (V75-7) har imponerat på sistone. Jag körde henne även för tidigare tränaren och måste säga att hon har utvecklats i sin nya regi, båda vad gäller snabbhet och styrka. Löpskallen har alltid varit fin. När vi kom till ledningen när senast så sprang hon och bröt och krängde, det gjorde att jag inte vågade svara när Oskar kom så fort. Då tävlade hon med norskt huvudlag istället för sitt normala stängda, vi får se vad tränaren tänkt sig nu. Läget gör i alla fall att jag måste köra offensivt från början, så får vi se om det går att komma till ledningen. Jag tycker att hon ska vara favorit i loppet.

JANNE JACKPOT & HARRY BOY!


Nu är det dags för det som INGEN trodde skulle hända! Janne Jackpot & Harry Boy slår sina påsar ihop! De två kombatanterna som har fört en envig på internet sedan 2005 på olika sajter och olika forum och inte minst genom Janne Jackpots egen Youtube-kanal! Ibland har Janne vunnit och ibland Harry… men påfallande ofta skulle det blivit riktigt bra utdelning om man slog ihop bägge systemen kryddat med Jannes sista funderingar efter värmningarna. Janne har fått många önskningar om detta och NU är det DAGS! Missa inte detta unika tillfälle att få spela V75 tillsammans med två av nätets mestaste travspelsfigurer!

https://www.alltomtrav.info/v75-aby-janne-jackpot-harry-boy/

Dela gärna!