Efter två favoritbetonade omgångar under elitloppshelgen så blev det en dubbeljackpot och närmare 100 miljoner i sjurättspotten här som Östersund nog tackar för. Spelvärdet blir ju förstås enormt och då loppen genomgående ser väldigt jämna ut så tror i alla fall vi att det kommer att bli en hög utdelning. Vår spik i omgången är vi riktigt nöjda med och spelmässigt sticker den ut då det gäller spelvärdet – en riktig jackpotspik med andra ord! Förra lördagen levererade Liraren förstklassiga tips då rubb som stubb satt! DD-förslaget rankades in på en kombination (av två) och spiken Seismic Wave var vi extra nöjda med. Totalt ramlade det in 10 205 kr på kontot! Vi siktar ännu högre nu så häng med Liraren till Östersund!

LIRARENS V75 FÖRSLAG HITTAR NI VARJE FREDAGEFTERMIDDAG PÅ http://tipsaren.com

INGEN HÖGRE KLASS PÅ INLEDNINGEN!

Avdelning 1 Ranking
A: 6-1-3
B: 8-7-9-4-5-11-12
C: 10-2

SPETSSTRIDEN
6 Armagnac har visat startsnabbhet som vi inte tror att någon av de övriga kan matcha. Skulle Björn mot förmodan missa starten bör 7 Young Highness ha bra chans att ta hand om ledningen.

ANALYSEN
Lägsta klassen inleder och då 6 Armagnac lättvinnligt ser ut att komma till spets så avgör det också tipset. Spurtade friskt över open stretch senast så formen ser ut att finnas där. Distansen är nog inte optimal så det gäller för Björn att få fuska bort en bit av loppet. Knapp tipsetta. 1 Will I Am ser ut att kunna komma fram i ryggen på ledaren vilket vore optimalt då det handlar om en vass spurtare. Har visat uppåtform i sina senaste starter och motståndet här ser inte värre ut än att det ska kunna räcka till en placering långt fram. Pass upp! 3 Mellby Highball är relativt färsk i träning hos Robert Bergh och han brukar kunna hitta nya växlar hos hästar som kört fast.
Fick ett ganska tufft lopp i debuten för sin nya tränare och höll klart bra. Har hästen tagit det loppet på rätt sätt bör vi få se en ännu bättre insats här. Distansen har han klarat förut och det låter smått optimistiskt från stallet. 8 Tinten har suttit fast två gånger på raken och har ett stängt läge ännu en gång. Med lite tur kommer luckan den här gången och då handlar det här om en vass spurtare. Känns inte avsågad.

SPELA ANDELSSPEL MED LIRAREN NU NÄR DET ÄR JACKPOT PÅ 100 MILJONER!
https://tillsammans.atg.se/lagsida/54413
Här hittar ni även de Trestjärniga systemen TIPSAREN V75, EL PAJTOOR och ALLTOMTRAV.INFO samt många andra spännande andelssystem i prisklasser och strategier som passar alla!

SPANG VIKTOR – NU PÅ RACERBALANS!

Avdelning 2
Ranking A: 1
B: 3-11-2-12-15-14-4-9-7-6-5
C: 10-13-8

SPETSSTRIDEN
1 Spang Viktor skull kunna vara med i spetskörningen men det blir troligen mer på säkerhet då hästen inte är helst stabil på benen. Det gör att 3 Alma Prins bör vara den som sitter i täten omgående. 11 Guli Rubin med en pangstart skulle kunna vara en utmanare.

ANALYSEN
Kallblodslopp och omgångens stora drag återfinns här. På 1 Spang Viktor lät det nästan överoptimistiskt på senast men då blev allt fel med dåliga ryggar och en kort galopp som grädde på moset. I starten innan var hästen övermäktigt bra och Björn Karlsson talar om att detta är en häst för eliten. Nu tar han också tillfället i akt och rycker alla skorna, något som han säger ska ha stor effekt. Även huvan åker av för att hästen ska höra mer och vi blixtsynar då vi tror att det är en jättefin segerchans. Innerspåret ska inte behöva ställa till det och Björn bör hitta ut i ett vettigt slagläge, sedan är bara att sätta in stöten vid rätt tillfälle. Är inte streckad ens på 20% i nuläget och i en superjackpotomgång är det en sån här spik man vill hitta! 3 Alma Prins från spets kan vara det värsta motbudet. Vill gå i ett högt tempo hela vägen och kan få göra det i en tätposition. Fick luckan sent senast och gick i mål med krafter sparade då. Bör vara långt framme. 11 Guli Rubin är intressant om starten blir snabb. Skulle Westholm t.o.m. kunna kuppa sig till spets så kan det ställa till det för flera i loppet. Kämpade tappert bakom Månprinsen A.M. senast och känns som ett tänkbart garderingsbud. 2 Husnäs Elving har Erik kört förut med framgång så visst är det ett kuskplus nu när han åter är tillbaka i sulkyn. Har fått ett lopp i kroppen inför det här loppet och ska ha gått framåt med det. Barfota fram den här gången vilket är ett plus och från ett fint läge är det en outsider.

SPELA ANDELSSPEL MED LIRAREN NU NÄR DET ÄR JACKPOT PÅ 100 MILJONER!
https://tillsammans.atg.se/lagsida/54413
Här hittar ni även de Trestjärniga systemen TIPSAREN V75, EL PAJTOOR och ALLTOMTRAV.INFO samt många andra spännande andelssystem i prisklasser och strategier som passar alla!

FORT KNOX – LIKA SÄKERT SOM DET LÅTER?

Avdelning 3
Ranking A: 9-1-4
B: 8-3-7-2-5-10-11
C: 12-6

SPETSSTRIDEN
4 Hossiana Boko brukar pipa iväg bra bakom bilen och räknas som spetsfavorit. Utifrån återfinns 7 Kövras So Far som kan laddas men som normalt sett inte tar sig hela vägen till täten. 1 Global Winner skulle kunna utmana i ett andraskede av loppet.

ANALYSEN
9 Fort Knox kan i en svår omgång bli ett spikalternativ för många. Behöver såklart inte vara fel men man ska komma ihåg att fem av segrarna är tagna i spets och att hästen inte visat någon blixtrande form ännu under året. Var positiv senast efter en smygare men det kommer att krävas betydligt mer här för att vinna. Man tror mycket på den här hästen från Stall Goop inför framtiden, frågan är hur bra han är nu? Vi garderar. 1 Global Winner vet vi är väldigt vass när han fungerar. Bra årsdebut direkt på V75 senast och tanken var att hästen skulle ha startat i Harper Hanovers förra veckan ifall startpoängen räckt till. Nurmos låter optimistisk och löser det sig bara från innerspåret kommer hästen utmana om segern. Pass upp! 4 Hossiana Boko är vår spetsfavorit i loppet och från den positionen brukar det kunna räcka en bit på allt snabbare sommarbanor. Vann från den positionen på lätta ben näst senast medans den senaste starten kan glömmas då det mesta blev fel. Det blir barfota runt om och vi streckar! 8 Dexter Brick blev bortlottad och vingelrisk föreligger. Har innan det gått bra i flera starter så formen bör det inte vara något fel på. Behöver tempo.

SPELA ANDELSSPEL MED LIRAREN NU NÄR DET ÄR JACKPOT PÅ 100 MILJONER!
https://tillsammans.atg.se/lagsida/54413
Här hittar ni även de Trestjärniga systemen TIPSAREN V75, EL PAJTOOR och ALLTOMTRAV.INFO samt många andra spännande andelssystem i prisklasser och strategier som passar alla!

Dela gärna!