NÄSTAGÅNGARE TILL JÄGERSRO

Cheeky Schack s8 – Lopp 5 J 2140:4 Kenneth Nielsen  (V:75)
kl 16:20
galopp efter 75. Tappade en hel del. Fram spårsnålt från kön. Bra upphämtning via 13,8/1900

Lover Face v12 – Lopp 7 J 1640:3 Christoffer Eriksson  (V:75)
kl 17:05
fjärde inv. Ut 550 kvar. Ut i tredje utv. 550 kvar. Fick inte fritt. Krafter kvar

Ivana Boko s5 – Lopp 8 J 2160:6 Marc Elias  (V:75)
kl 17:28
höll tappert som tvåa e ett lopp utv led

Randemar R.D. v6 – Lopp 9 J 2140:11 Peter Untersteiner  (V:75)
kl 17:50
gjorde ett kanonlopp näst senast och denna gång blev det galopp passas en gång till femte-sjätte utv. 950 kvar. Med i ryggar 750 kvar. På i fjärdespår 550 kvar. Galopp 450 kvar

Global Takeover v7 – Lopp 11 J 2140:4 Adrian Kolgjini  (V:75)
kl 18:42
varnade jag för och han var loppets moraliske vinnare

Niky Flax v7 – Lopp 11 J 2140:3 Örjan Kihlström  (V:75)
kl 18:42
fick en snäll resa och lyckades aldrig hitta fritt över upploppet Såg ut att ha gott om krafter kvar bakom hästar och formen är intakt

Martin de Bos h6 – Lopp 11 J 2140:10 Peter Ingves  (V:75)
kl 18:42
spurtade bra som trea från ett svårt utgångsläge

V75 TIPS avd 6 JÄGERSRO från SPELGUIDEN / TIPSAREN

V75-6/DD-1: DD-inledningen är en klurig historia där 2 SWEETMAN
har en intressant uppgift. Hästen är kvcik från start och ska kunna få
antingen spets eller ledarryggen. Han återkom efter frånvaro senast
och denna till följd av kastration vilket gav fin effekt. Spurten var fin
även om det inte räckte till seger, men formen är i kommande och med
lite klaff kan det bli seger. Tippas! 8 DURELLO har högt kunnande,
men får det inte alltid att stämma. Läget är trist, men har hästen dagen
kan han vinna även om det skulle häxa under vägen. Given! 9
CARLOS KEN har kunnande som räcker här och är given.
RANKING: A: 2-8-9 B: 3-4-10-11-1-5 C: 6-12-7

Spela V75 Tillsammans med oss!

2 sjuor förra lördagen!

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/RGQY-EZRE-54413

http://andelsspel.spelguiden.se

Det här berättar Kevin Oscarsson om sina V75-hästar:

– 6 It’s Time (V75-2) körde jag mycket i början av karriären och det ska bli kul att få prova honom igen eftersom hästen utvecklats mycket senaste året. Jag har pratat med tränarna och de är optimistiska inför det här. De vill att han ska köras i bike och det gör jag gärna. Planen är att ladda rejält från start och skulle vi nå ledningen kör jag gärna där. Jag känner mig inte chanslös på förhand och tycker att han är för lite spelad.

– 5 Explosive de Vie (V75-3) var jag jättenöjd med senast, framförallt med hur han kändes i provstarten, det börjar äntligen bli lite liv i honom igen. Insatsen i loppet såg kanske inte märklig ut, men då ska man tänka på att han inte alls trivdes på det tunga innerspåret den dagen. Han ska ha parkettgolv för att fungera som bäst och det brukar det bjudas på Jägersro. Han känns även uppåt i träningen och den här gången vill jag gärna till ledningen och köra där. Hästen blir extra kaxig och växer en klass i den positionen, det har han alltid gjort, men det är sällan han har läge att nå dit numera. Dessutom åker jänkarvagnen på för första gången sedan i våras vilket förhoppningsvis kan ge en liten kick. Vi återgår till hans vanliga kupade huvudlag, att han hade vanligt helstängt senast var en utrustningsmiss. Är hästen på rätt humör på lördag så tror jag att vi kan segerstrida.

– 15 Domestic Ås (V75-4) har jag inte kört på länge, men jag såg att hon gick ett bra lopp senast och vet att man var nöjda med henne. Däremot är jag lite skeptisk till startspåret den här gången, hon är inte så snabb ur volten och jag misstänker att det blir svårt att utnyttja läget. Vi kör i ryggar och ser hur långt det räcker.

– 12 Velasquez Gar (V75-5) går fantastiskt bra varje gång. Senast var det inte många millimeter från att vi kom loss på sista långsidan och i sådana fall hade vi nog slagits om segern, trots att han inte riktigt trivdes på underlaget.. Han har bara joggats efter det och känns fortsatt spänstig och fin så formen ska vara intakt. Nu hoppas vi på hårt fast underlag och hästen har blivit allt starkare i kroppen vilket gör att han fungerar bättre i svängarna och gör att jag inte räds att köra i spåren med honom. Skulle det gå väldigt långsamt kan jag även tänka mig att gå fram i dödens. Vi ändrar inget han ska räknas trots läget.

– 6 Gigantic Star (V75-6) var jag nöjd med senast. Han mötte tuffare hästar och sprang fortare än han gjort någon gång. Det var en nyttig genomkörare för att han ska utvecklas och förhoppningsvis en liten formhöjare till detta. Allt har i alla fall varit väl i lugna jobb inför det här. Han har klivit iväg snabbt från snäva spår i volten och kanske kan spetsa här. Jag kan tänka mig att köra där, men skulle heller inte ha något emot en bra rygg med tanke på distansen. Han är nyskodd fram, men det är likadana skor som förut så det blir samma balans och inga ändringar i övrigt.

– 8 Wild Love (V75-7) var stinglös senast och vi har inte hittat någon direkt förklaring. Hon var ovanligt lugn under tävlingsdagen och inte trött efter loppet. Det enda vi kan tänka oss är att hon blev matt av resan, hon har sex timmar till Solvalla och det är det längsta hon varit på. Jag har i alla fall fått positiva träningsrapporter efter det och förhoppningsvis ska hon vara sig själv på lördag när det är betydligt kortare resa. Däremot vill jag inte köra för tufft med henne med tanke på förra insatsen så det lär bli en lugn avgång med attack 700-800 kvar. Hon är absolut bra nog att vinna loppet om det skulle klaffa på vägen.

ATG TILLSAMMANS

V75-PREMIÄR 2020!
Dags för V75 igen och förra året avslutades fint med 2 stycken 7:or för Tipsaren V75 och Spelguiden V75! Nu laddar vi för en på förhand favoritbetonad omgång på Jägersro men några fina skrällar och motbud till favoriterna vet jag att våra spelläggare har vaskat fram så sitt inte utan en andel imorgon!

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/RGQY-EZRE-54413

http://andelsspel.spelguiden.se

Tipsaren V75***, Spelguiden V75** och Liraren V75* är systemen som SPELGUIDEN ställer upp med! Och mer kommer att hända från SPELGUIDEN framöver! http://tipsaren.com

Janne Jackpot spelar sina sista andelar på ett tag så passa på NU att köpa in er i JANNES KNALLPULVER* och JANNES HÄXPIPA* denna omgången för han vill ta långpaus på ett snyggt sätt!

Vad gäller butiken så så spelas CIGARRMAGASINET 149* och EL PAJTOOR*** som är riktigt på gång med tre stjärnor i bagaget!

Gänget från ALLTOMTRAV.INFO* kör sina 20 UNIKA andelar som vanligt och där ryktas det om förstärkning bland systemläggarna och ny andel inför nästa V75 så håll gluggarna öppna!

SISTA MINUTEN V75** spelas också med 20 unika andelar. Deras system smäller till ibland så var beredda.

GLIMMA TRAV KLOKER* har återfått självförtroendet när det trillat in lite pengar så där pekar formen uppåt!

STARRES STÄNKARE* fick tillbaka 3ggr insatsen i onsdags och är tokladdad inför lördagen!

Och till sist. Missa inte GÄSTSPEL PÅ DIREKTEN*, spelläggare som tänker utanför boxen där man kan vara med och uppleva spänningen för en liten peng!

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/RGQY-EZRE-54413

http://andelsspel.spelguiden.se

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOP!

Dela gärna!