AVD 6-7 från TIPSAREN / SPELGUIDEN

http://tipsaren.com för HELA analysen!

V75-6/DD-1: 6 JACKPOT VRIJTHOUT blir blytung favorit från springspår och rovdjuret tar ledningen, då motståndarna agerar paralyserat. Goop går på vatten när hästarna är i otroligt skick och han bli svårtuggad från piken. Men vi garderar likt en dåre när det handlar om lång distans och 7-åringen föll tungt över den distansen för tre starter sedan. 10 ANYTHING FOR YOU är urstark och vrålspeedig och formstark!
RANKING: A: 6-10 B: 5-4 C: 2-12-11-7-9-3-1-8

V75-7/DD-2: 12 ESPRIT SISU har sämsta läget på en bana som är känd för spetsvinnare, men vi går emot strömmen efter en ruggig av- slutning senast ner mot 06 sista 400m och Ulf flög över mållinjen en bit bakom storfavoriten. Vårt ställningstagande bygger helt på att det är 500m längre och Berghs pålle kommer syna i dödens, så Diamanten inte får dämpa tempot. Robert vill gärna sänka Forspro pållen som togs ur hans regi och tävlingsmänniskor glömmer sällan den här typen av fejder. 4% är taget alla dagar i veckan och plötsligt händer det, som när Vitryssland sänkte Sverige med ett långskott. Foppas tyngsta torsk i blågul dress och nu kan vår ide ge en tung förlust på travovalen..
RANKING: A: 12-3 B: 4-5-6-11 C: 9-2-7-10-1

Andelsspelen hittar ni som vanligt på: https://www.atg.se/cigarrmagasinet Häng på nu när det är 49 miljoner i JACKPOT! TIPSAREN är på GÅNG och JANNE JACKPOT har TRE STJÄRNOR!
Vill du få motion och samtidigt delta i ett Quiz, få chans att vinna presentkort och framför allt STÖTTA DIN FÖRENING?
Kika in på http://3vinster.se

Dela gärna!